ارسال پیام صوتی انبوه
. تو زیباترین دلبر این دنیایی که در وصف نمیگنجی،جا نمیشی،نمیدونم. فقط میدونم تو زیباترین دلبر این دنیایی،بلکه زیباتر حتی دیروز که داشتی برام صحبت میکردی،
راستش اگه الان ازم بپرسی چی میگفتم شاید من یادم نباشه،یا اصلا ندونم،اخه اون لحظه من فقط داشتم
به چشمات نگاه میکردم، گوش هام کر شده بود. راستش من نمیتونم دوتا کار رو با دقت به طور همزمان انجام بدم،
یعنی زیباییت اجازه نداد که بشنوم چی داری میگی! میدونی تو زیباترین دلبری واسه من و من اینو وقتی که
به چشم های ساده ی معمولی مشکیت نگاه کردم فهمیدم!
پنل صوتی رایگان
. آنقدر دوستت دارم که هرچه بخواهی همان را بخواهم اگر بروی شادم اگر بمانی شادتر تو را شادتر میخواهم با من یا بی من بی من اما شادتر اگر باشی کمی فقط کمی ناشادم و این همان عشق است عشق همین تفاوت است همین تفاوت که به مویی بسته است و چه بهتر که به موی تو بسته باشد خواستن تو تنها یک مرز دارد و آن نخواستن توست و فقط یک مرز دیگر و آن آزادی توست تو را آزاد مىخواهم
. عجیب است که مردم چقدر برای مبارزه با شیطان تلاش میکنند. اگر همین انرژی را صرف عشق ورزیدن به هم نوعان خود کنند، شیطان در تنهاییِ خود خواهد مرد!
پیام صوتی رایگان
. و فاصله ای ست ابدی، میان عشق» و دوست داشتن» که برای پیمودن این فاصله، یا باید پرید، یا باید فرو چکید. من هر دو را تجربه کردم. عشق را اگر نتوانی به سمت دوست داشتن هدایت کنی، تجربه ای دردناک خواهد شد! خوبی دوست داشتن در این است که خراب نمی کند، دِفُرمه نمی کند، اسیر نمی کند. اما عشق چیز دیگری است! هیچ کس انتهایش را نمی داند و شاید همین جذابیت عشق است!!!